ikävä kaipuu häpeä

Mitä on ikävä mitä se oikeesti on? kysyn vaan onko se sanoja vaan ”mulla on ikävä” EI se ei ole vain sanoja se on fiiliksiä tunteita ajatuksia se on unia yöllä se on muistoja yössä.Entäpä mitä on kaipuu? ei sekään ole vain sanoja se on tunne joka räjäyttää sut sisältä sydän tulee rinnasta ulos ruoka ei maistu uni ei tule kävelet vaikka maailman ääriin että saat turrutettua kaipuun päästä siihen lämpöön.Noh entäpä häpeä mitä se on jos joku sanoo toiselle että ”häpeä hyi sua ” onko se sillä selvä NO EI ihminen joka häpeää sanojansa tekojansa asioita mitä on ikinä tehnyt sanonut hän haluaa olla yksin hän ei halua puhua kenellekkään vaan haluaa olla yksin ja miettiä mitä ikinä on tehnyt sanonut miten on ollut jonku toisen seurassa.ei tässä maailmassa ole täydellistä ihmistä naista miestä tyttöä poikaa koiraa kissaa meinaan vaan sitä jos olis kaikki niin täydellisiä että kukaan ei tekisi virheitä niin…noh en viitsi sanoa

mutta totuus on se että asiat riitelee ei ihmiset

riitaan tarvii aina..AINA 2 ihmistä yksin olis aika tylsää riidellä

ihminen joka ei sitä tajua niin sit on kasvun paikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *