uusisohva vanha pois masku alennus

 

[#Beginning of Shooting Data Section] Nikon D800 31.10.2014 18:03:52.70 Time Zone and Date: UTC+2, DST:ON Lossless Compressed RAW (12-bit) Image Size: L (4800 x 3200), DX Lens: 24-70mm f/2.8G Artist: JORMA RAJAMAKI            Copyright: C STUDIO JORMA RAJAMAKI                Focal Length: 44mm Exposure Mode: Manual Metering: Matrix Shutter Speed: 1/125s Aperture: f/14 Exposure Comp.: 0EV Exposure Tuning: ISO Sensitivity: ISO 100 Optimize Image: White Balance: Auto2, 0, 0 Focus Mode: Manual AF-Area Mode: Single AF Fine Tune: OFF VR: Long Exposure NR: OFF High ISO NR: ON (Normal) Color Mode: Color Space: Adobe RGB Tone Comp.: Hue Adjustment: Saturation: Sharpening: Active D-Lighting: OFF Vignette Control: OFF Auto Distortion Control: OFF Picture Control: [NL] NEUTRAL Base: [NL] NEUTRAL Quick Adjust: - Sharpening: 2 Contrast: 0 Brightness: 0 Saturation: 0 Hue: 0 Filter Effects: Toning: Map Datum: Dust Removal: [#End of Shooting Data Section]

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Tuli ostettua uusi sohva maskusta koska edellisen jalka meni rikki poikkivja oli muutenkin antiikkia tai siis on mutta se tulee siirettyä makkarin puolelle torstaina pitäisi siirtää antiikki sohva pois koska perjantaina tulee uusi

 

One thought on “uusisohva vanha pois masku alennus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *