Syksy 2016-2017

 

2016-06-13 10.15.12Tässä odotan innolla sitä päivää kun saan pienen käärön syliini oman enkelini nytkin istun sängyn laidalla ja katselen kuinka kultani nukkuu vieressäni.Isabellan laitoin koulu tielle aamulla siis Isabella on siis tytärpuoli mutta silti kuin oma Isabella on nyt toisella luokalla ja on 8v.sitten on tämä meidän koiruli Viivi musta labbis ihana kuin mikä 1v ja 8kk vanha eli siis aika nuori vielä kello on tällä hetkellä kymmenen noin ja pitäis jotain syödäkkin.Herään useimmiten jo 6.00 kun kultani lähtee töihin mutta nyt olemme koko perhe flunsassa ensin oli Isabella sitten minä ja nyt emäntäni voi voi noh kyllä se tästä kun vaa lepäilee juo lämmintä ja ei hillu ulkona turhanpäiväsiä.

2 thoughts on “Syksy 2016-2017”

  1. Todella hienoa saat sen oman lapsen 🙂 onnea ota yhtettä ei tarvii kamuja unohtaa.? Onko kaikki ok. ?

    1. Ehkäpä se auttaisi jos vaikka soittaisit ja puhuisit ystäville ja kertoisit mikä mieltä painaa. .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *